Kuviani

Reissuissa on toisinaan tullut otettua enemmänkin kuvia. Niihin pääsee käsiksi joko teksteissä olevista linkeistä taikka sitten tästä.

Translate

13.1.2013

Päivän "kalastus" hetki

Itse asiassa kalastus on nyt kaukainen ajatus, mutta kevättä tässä ajatellaan kuitenkin.
Päätin istahtaa jälleen hetkeksi omiin oloihini sidonta kamojen ääreen.
Samalla nettiä selaillen, tuli karsinta hautkin laitettua matkaan...

Tässä seuraavaksi listaa siitä mihin tuli haettua. Muutama hyvä kisa jää hakujen ulkopuolelle erinäisistä perheellisistä syistä. Emäntä ei lämmennyt idealle, että hakisin hääpäiväksi varatulle päivälle kisapaikkaa Paimionjoen kisaan, joka toi viime kaudella parhaat pinnat karsintojen valossa, mutta ehkä tuo nyt annetaan anteeksi tulevalle vaimolle. ja sitten listaan.

4-5.5 Perniö Lohenrengas (lampi)
9.5 Espoo Sulalampi (lampi)
11-12.5 Karkkila Karjaanjoki (joki)
18.5 Lieto Nautelankoski (joki)
25.5 Jyväskylä Kuusikkolampi (lampi)
1.6 Kaustinen Perhonjoki (joki)
29.6 Muurame Muuramejoki (joki)
30.6 Utajärvi Valkeinen (lampi)
20.7 Isojoki Kangasjärvi (lampi)

Vielä on kaksi Vekaran kisaa ahvenlammella, jotka ovat itsellä pienoisella kysymysmerkillä, 16.6 ja 29.6, jälkimmäinen näistä kelluntarengas kisa. Näihin haku omalla kohdalla ratkeaa myöhemmin.

Tiivis paketti tulossa, vaikka ei näihin kaikkiin pääsekään, mutta johonkin jos arpa onnen suo. Välissä on kesäkuun aikana tapahtuva Kairijoen reissu, joka osaltaa sulki mahdollisuuden muutamaan mielenkiintoiseen kisaan.

Sitten takaisin sidontojen ääreen, liitsi rasia näyttää suurin piirtein täydeltä, samoin melkein kaikki muutkin rasiat, joten täytynee alkaa tuottaa uutta askia täyteen. Toki pintureita mahtuu vielä askiin, joten niitäkin tässä täytynee kyhäillä, samoin kuin siioille suunnattuja pikkuisia "räpellyksiäni".

















Onneksi tähän lähitulevaisuuteen mahtuu hieman kalastustakin väliin. Tulevana vkonloppuna 18-20.1 on tarkoitus suunnata keskisuomeen Iisvedelle äijä porukassa pilkille, niin mökin pöydän ääreen, kuin myös ihan järven jäällekin. Tästä sitten lisää tekstiä myöhemmin, mikäli asian suhteen jotain julkaisemisen arvoista jää käteen.

Tältä osin siirryn pyörittämään spigottia ja odottamaan kevättä, sekä tietenkin odottamaan karsintojen arvontoja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti