Kuviani

Reissuissa on toisinaan tullut otettua enemmänkin kuvia. Niihin pääsee käsiksi joko teksteissä olevista linkeistä taikka sitten tästä.

Translate

25.7.2014

Lasten kanssa Oulunjärvellä.

Kesäloman toinen osio oli pyhitetty lapsille ja heidän kanssaan touhuamiseen.

Mitäs muutakaan sitä tehtäisiin, kuin käytäisiin kalassa. Isänsä lapsia.

Piipahdettiin oulunjärvellä niin perus ongella kuin myös uistelemassa. Kovin luottavaisia ei paikan ihmiset olleet kalojen suhteen, mutta ei se hirveästi haitannut.

Ongella lapset saivat useita ahvenia ja särkiä, jopa niin kovalla tahdilla, etten itse kerennyt juuri onkimaan. Hyvä että ehti toiselle madon laittaa, niin toinen nosti kalaa veneeseen. Kivaa tuo tuntui olevan.

Uistelu keskittyi haukeen, jotta olisi tapahtumia eikä tulisi lapsille tylsää. Tuo taimenen uistelu on kuitenkin hieman työläämpää touhua saaliin saannin osalta. Haukea saatiinkin reilut parikymmentä kappaletta, ohessa tuli myös ahvenia ja kuutisen kappaletta kuhia. Joten hieman jäi taas mietityttämään nuo höpötykset, ettei kaloja olisi. Ei kuulemman verkolla saa niin, ei sitten muutenkaan. Meillä ei kuitenkaan ollut kuin 2 vapaa vedossa pikku painoilla, mutta silti löysimme jotain. Mitään suuria kuhia ei löytynyt, paikallahan tuo alamitta on 45cm, ja nuo mitä saatiin olivat 42-46cm välissä kaikki. 2 alamitan ylittävää, mutta nekin pääsi jatkamaan uintia. Samoin hauet saivat uida vapaana irroituksen jälkeen. Lapset hieman noita haukia pelkäsivät, mutta ei se fiilistä laskenut.

Tuossa sitten vielä linkki kuviin. ja osa tässä alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti