Kuviani

Reissuissa on toisinaan tullut otettua enemmänkin kuvia. Niihin pääsee käsiksi joko teksteissä olevista linkeistä taikka sitten tästä.

Translate

20.6.2012

Tuskan tyydytystä Nukarilla 19.6.2012

Tuli vielä anottua emännältä pohjoisen reissun jälkeen yksi vapaa ilta kalastamiseen. Suuntasin töiden jälkeen "koti"koskelle hieman siimoja oikomaan.

Laitoin kamoja parkkipaikalla kuosiin ja suuntasin siitä sitten tutuille paikoille heilumaan. Noin 5 minuuttia ehdin perhoja liottaa, kunnes ensimmäinen kala viipotti jo siiman päässä. Kirre kävi jo hetkeä aikaisemmin tukistamassa, vaan ei tarttunut syöttiin.Kala haaviin, pikaiset kuvat ja laskuvapauteen. Kyllä se helpotti, kun pohjoisen reissusta jäi hieman tuskaa, kun ei taimenet tarttuneet.

Suuntasin tästä sitten pikkuhiljaa ylöspäin, koskesta kaivelin kivien takusia ja monttuja. Näistä irtosi muutama tapahtuma myöskin. Päätin viedä kotiokin kalaa, kun niitä siellä oli pyydelty. Joten kolkkasin sitten yhden noin kilon kalan matkaani.
Vaikkakin onkin aikamoinen poikkeus omiin rutiineihini, 4 vuoden aikana olen tätä ennen 3 kalaa kotio vienyt.Laavulta suuntasin kohti maantiesiltaa hitaasti koskea samalla haravoiden. Muutamasta "varmasta" montusta ei kalaa löytynyt, mutta tärppejä tuli kohtuu tasaisesti koko alueelta.

Haavissa kävi loppujen lopuksi koko reissun aikana 7 kalaa ja karkuutuksiakin oli useampi. Kassitin itselleni vielä toisen kalan matkaan, tuollaisen 1.7kg painavan kirjoevällisen.Kalaa tuntui löytyvän koko jokialueelta oikein mukavasti, vaikka hieman töitä saikin välillä tehdä, mutta sehän se on lajin suolakin. Ei ole kivaa, jos liian helposti kalaa nousee.

Tälläistä pientä tällä kertaa, ny painutaan jussin viettoon ja nautitaan grillisapuskaa ja olutta.

Hyvää Juhannusta kaikille ketä täällä pyörii lueskelemassa.

ps. tästäkin reissusta on kuvat normaalissa paikassa, vaikka samat kuvat ovatkin tässä tekstin yhteydessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti