Kuviani

Reissuissa on toisinaan tullut otettua enemmänkin kuvia. Niihin pääsee käsiksi joko teksteissä olevista linkeistä taikka sitten tästä.

Translate

8.5.2013

Ennätyksiä uusiksi

Dodih.

Nyt olisi sitten kausi avattu ihan kalojenkin osalta. Pitkän ajan tuo tuntui tänävuonna ottavan, vaikka ei noita reissuja nyt ihan hirveästi ole tullut heitettyä.

Koti joella on tullut piipahdettua tasaiseen tahtiin ja tahti varmaan jatkunee koko kesän.
Nyt tapahtui jotain mitä en olisi omalle kohdalle välttämättä uskonut, otsikko hieman virheellisesti antaa kuvan, että on enemmänkin ennätyksiä rikottu, mutta ei sentään muuta kuin perholla saatu taimen ennätys pyörähti ylöspäin, tällä nätillä reilulla puolenmetrin kalalla.


Kieltämättä oli pienoinen yllätys, vaikka tosin tiedän, että näitä siellä on ja isompiakin. Upea avaus kalojen osalta tulevalle kaudelle ja roimasti uutta virtaa asioiden suhteen.
Näistä upeista kaloista on ISO KIITTÄMINEN Virhoa ja heidän tekemän työtä. Toivotaan että näitä tulee löytymään jatkossa lisää. Tämäkin sai jatkaa matkaansa kuohuissa ja on toivottavasti ensi kerralla tavatessamme reilusti isompi. =) Toivoa sopii.

Seuraavaksi onkin vuorossa sitten kauden avaus kisojen saralla ja torstaina edessä Espoon Sulalammen karsinta.
Onneksi kalakin on osunut koukkuun, niin on taas hieman tuntumaa hommaan ja uskoa omaan tekemiseen.

Sitten onkin heti perään Karkkilan karsinta lauantaina ja sunnuntaina. Sen jälkeen onkin aika alkaa keskittymään hieman erilaiseen kalastukseen, kun edessä on kalamaraton FC Madon porukan kanssa.

Eipä tuota ongintaa ole hirveästi tullut harrasteltua, eikä noita eri lajeja etsittyä. Mutta eiköhän tuokin upeassa porukassa luonnistu.Tälläistä nytten seuraavaksi sitten kisoista päivityksiä.

2 kommenttia: